Nieuws

MUN in Rome

By maart 19, 2014februari 15th, 2021No Comments

MUN in Rome

Na een lange dag met vergaderen over resoluties binnen allerlei subgroepen hebben de Cambreurleerlingen de avonduren op dinsdag gebruikt om hun positie nader te bepalen. Woensdagochtend nemen de leerlingen zitting in de grote zaal van het hoofdkantoor van de Food and Agriculural organisation van de Verenigde Naties in hartje Rome. Na speeches van verschillende diplomaten en ambassadeurs mogen de leerlingen woensdagmiddag laten zien wat ze waard zijn. Speeches houden voor 150 delegaties, amendementen indienen ter aanvulling op bestaande resoluties en vervolgens stemmen om te zien of de delegaties hun stempel hebben kunnen drukken! Een spannende dag!

Dat een paar dagen Rome gewoon heel hard en intensief werken is, moge duidelijk zijn. En dat onze leerlingen hier ontzettend veel leren eveneens.

We wensen ze heel veel succes en voldoende inspiratie en Engels vocabulaire om hun amendementen te verdedigen.
 

AGENDA

Breakweek 3 met diverse aangepaste activiteiten

Eind datum: 23 apr
Read More

leerlingen in ’t zonnetje, onder voorbehoud

Read More

Contact