Nieuws

Basis-kaderleerlingen Handel ‘examenproof’ na High Tea

By maart 19, 2014februari 15th, 2021No Comments

Basis-kaderleerlingen Handel ‘examenproof’ na High Tea

De lekkerste dikmakende gerechtjes kwamen op tafel tijdens een heuse High Tea. Op nummer één stond bij de meiden en jongens van bke4 een oreo chocoladetaart. De ingrediëntenlijst laat zien waarom het een dikmaker van niveau is.
Oreo-koekjes, gesmolten boter, witte roomkaas, poedersuiker, slagroom, melkchocolade, suiker en slagroom. Alle ingrediënten kwamen in een keukenmachine terecht en het geheel werd met de overblijvende in stukjes gebroken koekjes in een springvorm gegoten. De gesmolten chocolade werd na het opstijven van de taart over de basistaart gegoten. Met flinke toefjes slagroom werd de oreotaart versierd. Een dikmaker van jewelste natuurlijk.
Gelukkig bevatte de high tea ook gezonde gerechten. Sandwiches, roomsoesjes, boterkoekjes, pistoletjes met roomkaas en Turkse pizza’s. Kortom, tal van lekkernijen toverden de leerlingen van de examenklas Handel van gebouw B-est op tafel tijdens een High Tea. De meiden en jongens voegden er zelfs een woord aan toe, International, daarbij doelend op de gerechtjes en hapjes uit verschillende landen.
Lahmacun, Gözleme en Pogaca wedijverden met Engelse sandwiches, oer-Hollandse roomsoesjes en boterkoekjes en een Bourgondische oreo chocoladetaart over de vraag: ‘Wat is het lekkerste?’ Het antwoord was duidelijk: ‘alles’. Dat betekent straks weer werken aan een strakke buik!
 

AGENDA

08.00 bekendmaking normering vmbo bb/kb

Read More

ZOMERVAKANTIE

Eind datum: 05 sep
Read More

Contact