Nieuws

Kun jij al een kawaii girl tekenen?!

By februari 26, 2014februari 15th, 2021No Comments

Kun jij al een kawaii girl tekenen?!

Iedereen kan wel iets wat een ander niet kan. Daarvoor hoef je geen dolfijnentrainer of leeuwentemmer te zijn, want je kunt misschien wel heel goed een poster inlijsten, een kerstster maken of een Quecha-tent opvouwen.
Je kunt dit aan een ander leren door het schrijven van een instructie. Leerlingen uit ma2a hebben voor elkaar instructies geschreven over de meest uiteenlopende onderwerpen. Inmiddels kunnen ze onder andere allemaal cupcakes versieren, citroentaarten bakken, 3dkaarten maken en nagels lakken met een pinguïnpatroon. De origineelste instructie is ingeleverd door Anoek Machielsen. Zij leerde ons hoe je een ‘kawaii girl’ kunt tekenen. Ben jij benieuwd wat een kawaii girl is? Bekijk dan hier de instructie van Anoek. Veel tekenplezier toegewenst!

 

AGENDA

08.00 bekendmaking normering vmbo bb/kb

Read More

ZOMERVAKANTIE

Eind datum: 05 sep
Read More

Contact