Nieuws

Dance around the world

By februari 24, 2014februari 15th, 2021No Comments

Dance around the world

Dansen, koken, eten en presenteren. Drie dagen lang waanden leerlingen uit mavo 2 zich in het kader van ‘Dance around the world’ op een ander continent.

In deze activiteitenweek stonden Noord- en Zuid-Amerika en Azië centraal. Op het menu stonden daarom: hamburgers, taco’s en loempia’s. Aandacht was er tijdens het koken niet alleen voor het bakken en braden, maar ook voor snijtechnieken en hygiëne in de keuken.

Dagelijks werd er gedanst. Vanzelfsprekend sloten de dansstijlen aan bij de diverse culturen: Elvis Presley, Grease, Saturday Night Fever en de Gangnam Style schalden door de boxen. Na afloop brachten leerlingen het geleerde voor het voetlicht door het maken van een powerpointpresentatie.

Sluitstuk van de week vormde de groepsdans waarin alle dansstijlen samenkwamen.

 

AGENDA

08.00 bekendmaking normering vmbo bb/kb

Read More

ZOMERVAKANTIE

Eind datum: 05 sep
Read More

Contact