Nieuws

Franse werkwoorden moeilijk? Vanaf nu niet meer!

By februari 19, 2014februari 15th, 2021No Comments

Franse werkwoorden moeilijk? Vanaf nu niet meer!

Dat Franse werkwoorden niet moeilijk, maar wel logisch opgebouwd zijn, kun je zien op de nieuwe werkwoordenkaart, die onze docent Frans Mirjam Bredius ontwikkelde voor uitgeverij Walvaboek. De overzichtelijke kaart is in het bijzonder geschikt voor de onderbouw. Er staat zo min mogelijk op, wat logischer is dan het lijkt: alle overbodige vormen en tijden zijn weggelaten, alleen dat wat de scholieren echt nodig hebben, vind je op deze kaart, die daardoor heel handig en gemakkelijk in gebruik is. Naast de vormen van regelmatige en onregelmatige werkwoorden, vind je er ook allerlei handige regels. Mirjam Bredius schreef al eerder voor Walvaboek een vocabulaireboekje, getiteld Vocabul(a)ire, en samen met collega Marie-José Koot een spreekkaart en een boekje voor gespreksvaardigheid, Tu Parles!
 

AGENDA

Breakweek 3 met diverse aangepaste activiteiten

Eind datum: 23 apr
Read More

leerlingen in ’t zonnetje, onder voorbehoud

Read More

Contact