Nieuws

Spetterende Kick Off 2e Cambreur Carrièredagen

By februari 11, 2014februari 15th, 2021No Comments

Spetterende Kick Off 2e Cambreur Carrièredagen

Nog niet afgestudeerd, twijfelen wat je wilt worden of gewoon op zoek naar een nieuwe uitdaging? Zorg dan dat je erbij bent op de Cambreur Carrièredagen voor basis- en kaderleerlingen. Massaal maakten meiden en jongens uit leerjaar drie van deze mogelijkheid gebruik. De informatie van een twaalftal succesvolle oud-leerlingen snoven ze gretig naar binnen. Met een vol hoofd aan bruikbare tips begonnen de basis- en kaderleerlingen vandaag aan de tweede editie van de Cambreur Carrièredagen. Informatie vergaren en leren van ervaringen van anderen om een verantwoorde keuze voor een vervolgstudie te maken.

Laagdrempelig was de beursvloer voor de leerlingen. Oud-leerlingen uit de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg verzorgden de kick-off. Verbaasd keken zij naar de aan hun lippen hangende meiden en jongens, die geïnteresseerd luisterden naar hun verhaal.
‘We vertelden iets over onze tijd op school in de basis- en kaderleerweg. De studie na het Cambreur en het werk of de studie die we gedaan hebben of waaraan we nog bezig zijn. Allemaal zijn we verrast door de belangstelling, de verbazing en de bewondering die wij kregen van deze derdejaars.’

 

AGENDA

08.00 bekendmaking normering vmbo bb/kb

Read More

ZOMERVAKANTIE

Eind datum: 05 sep
Read More

Contact