Nieuws

Een mobiele website, van eigen bodem

By februari 6, 2014februari 15th, 2021No Comments

Een mobiele website, van eigen bodem

Smartphones en tablets zijn populairder dan ooit. Het Cambreur College ziet deze ontwikkelingen ook en speelt hierop in. Zo is er in al onze gebouwen WIFI beschikbaar en hebben we een gloednieuwe mobiele website die ontwikkeld is door een van onze leerlingen.

De mobiele website is zeer gebruiksvriendelijk. Iedere leerling of leraar krijgt meteen te zien of er roosterwijzigingen zijn. Ook heb je je lesrooster meteen bij de hand en ben je direct op de hoogte van het laatste schoolnieuws. Bovendien heb je snel toegang tot belangrijke links zoal It’s Learning en contactgegevens.

Tim Timmermans uit vwo6 is de ontwerper en ontwikkelaar van deze website.*

“Overal zie ik dat mensen steeds meer met hun smartphone bezig zijn. Het wordt dus belangrijker om mensen op deze manier te bereiken. Een aantal jaar geleden heb ik zelf een ‘onofficiële’ mobiele website voor het Cambreur College gebouwd, omdat ik aanvoelde dat hier behoefte aan was. Toen de directie hiervan hoorde, was zij erg enthousiast en kwam ze met het voorstel om dit verder uit te werken. En dat is gelukt!”

Als Cambreur College zijn we trots op de mobiele website die Tim bedacht en gebouwd heeft. Wij ondersteunen initiatieven van alle leerlingen altijd volop.

Ervaar het zelf! Ga op je smartphone of tablet naar www.cambreurcollege.nl/m

*Tim heeft in 2012 een eigen bedrijf opgericht, Chocq, waar hij gebruiksvriendelijke websites bouwt voor tablets en smartphones. Zie www.chocq.nl

 

AGENDA

Breakweek 3 met diverse aangepaste activiteiten

Eind datum: 23 apr
Read More

leerlingen in ’t zonnetje, onder voorbehoud

Read More

Contact