Nieuws

Musical ´Afblijven`

By februari 4, 2014februari 15th, 2021No Comments

Musical ´Afblijven`

Dansen in een videoclip, de verleidingen in het danswereldje en op de koop toe een pillenverslaving… In een rap tempo trok de musical ´Afblijven´ afgelopen donderdag aan onze mavo- leerlingen voorbij.
Leden van de sectie Nederlands en enkele bereidwillige ouders reden dertig mavo-leerlingen naar het Chassétheater in Breda om de musical ´Afblijven´ naar het gelijknamige boek van Carry Slee te zien.
Het podium is kaal, de beats zijn keihard… In een razend tempo zien we hoofdrolspeelster Melissa verslaafd raken. Gelukkig is het niet alleen kommer en kwel: vriendin Fleur heeft de lachers op haar hand, zeker met de hilarische scène waarin ze hevig zoent met een winterjack.
In tegenstelling tot ´Lover of loser´, de interactieve productie van vorig jaar, had het publiek geen actieve rol. Wel nam de cast dit jaar uitgebreid de tijd voor een meet and greet met onze Cambreurleerlingen.
 

AGENDA

08.00 bekendmaking normering vmbo bb/kb

Read More

ZOMERVAKANTIE

Eind datum: 05 sep
Read More

Contact