Nieuws

Kunst BV havo 5: Blogs, commercial en tijdschriften

By februari 3, 2014februari 15th, 2021No Comments

Kunst BV havo 5: Blogs, commercial en tijdschriften

Kunst BV, wat houdt dat eigenlijk in? Wat voor soort opdrachten krijgen leerlingen bij dit vak? Welnu, de digitale wereld maakt het mogelijk om producten van leerlingen zichtbaar te maken.

Bij het vak Kunst BV kregen leerlingen van havo 5 de opdracht om een tijdschrift, een commercial, een catalogus of een website te maken. Een commercial en twee blogs willen we graag laten zien.

De motion commercial bestaat uit 2000 foto’s samengevoegd tot een filmpje van anderhalve minuut. In het filmpje wordt reclame gemaakt voor make-up reinigingsdoekjes van het merk ei-wipes. Het filmpje wordt extra creatief, omdat alle personages gespeeld worden door gekookte eitjes.

Sanne van Haasteren en Laura Peeters: http://www.youtube.com/watch?v=iZU2YdseSrg

Verder zijn er twee blogs gemaakt, het eerste is; ‘life with style’ dat inmiddels al bezocht is door 1100 unieke bezoekers. Het blog bevat heel veel verschillende artikelen over make-up tot aan recepten met alleen maar zelf gemaakte foto’s en illustraties.

Chantal de Rooij & Manouk Voermans: www.lifewithstyleblog.blogspot.com

Het tweede blog ‘eye love this’ gaat over alles wat te maken heeft met lifestyle, ook op dit blog zijn leuke artikelen te vinden over fashion, make-up, woonaccessoires en nog veel meer! Ben je inmiddels benieuwd geworden? Neem een kijkje op:

Heike Muller & Jasmijn de Goede: www.eyelovethis.blogspot.com

Echt de moeite waard om even door te klikken en de diverse producten te bekijken.
 

AGENDA

08.00 bekendmaking normering vmbo bb/kb

Read More

ZOMERVAKANTIE

Eind datum: 05 sep
Read More

Contact