Nieuws

Laatste gymles van mevrouw Poeth

By januari 31, 2014februari 15th, 2021No Comments

Laatste gymles van mevrouw Poeth

Pas toen alle matten volgens haar aanwijzingen opgeruimd waren en ze haar leerlingen voor de laatste maal had toegesproken was Carin Poeth bereid om een feestelijke bos bloemen en een paar afscheidswoorden in ontvangst te nemen. Ze zet een punt achter haar LO-carrière. Een flink aantal collega’s was naar haar zaal afgedaald om dit moment mee te vieren. Ze oogt energiek en jong en nog absoluut niet als iemand die af zou moeten of willen zwaaien. We bedanken Carin Poeth voor har jarenlange inzet op sportief gebied, maar ook als mentor en als begeleider van de Barcelonareis gaan we haar vreselijk missen.
 

AGENDA

Breakweek 3 met diverse aangepaste activiteiten

Eind datum: 23 apr
Read More

leerlingen in ’t zonnetje, onder voorbehoud

Read More

Contact