Nieuws

Gezellige drukte bij open dag gebouw B-est

By januari 31, 2014februari 15th, 2021No Comments

Gezellige drukte bij open dag gebouw B-est

Gastvrij stonden afgelopen woensdag de leerlingen en het personeel van gebouw B klaar om leerlingen van groep 7 en 8 en hun ouders te ontvangen. In de keuken moest er hard gewerkt worden om voldoende cupcakes en pizzaatjes aan te voeren. Bij de voorlichtingsrondes was het druk. De schoolband zorgde voor een prettig sfeertje. In de ruime, goed ingerichte lokalen was er voldoende plaats om een praatje te maken met docenten en leerlingen. Natuurlijk waren er veel leerlingen uit Dongen, maar opvallend veel belangstellenden uit Rijen, Tilburg en Oosterhout gaven aan, dat ze een heel goed gevoel hadden bij de manier waarop het onderwijs op gebouw B wordt ingericht. En dat dit onderwijs nog voortdurend in ontwikkeling is, dat werd ook duidelijk in de presentaties.

 

 

AGENDA

Breakweek 3 met diverse aangepaste activiteiten

Eind datum: 23 apr
Read More

leerlingen in ’t zonnetje, onder voorbehoud

Read More

Contact