Nieuws

Topverkoop in mavo3a!

By januari 23, 2014februari 15th, 2021No Comments

Topverkoop in mavo3a!

Een koek voor iedereen en een appeltaart met slagroom… Er viel duidelijk wat te vieren. Tijdens de jaarlijkse Klus-actie wisten de 28 leerlingen uit mavo 3a in totaal 1107 euro op te halen met de verkoop van loten.

Hiermee wordt ook een jarenlange traditie verbroken: doorgaans strijkt een brugklas deze eer op. Mevrouw Buijs ( mentor) kijkt tevreden terug op de afgelopen periode: het merendeel van de klas verkocht twintig loten. Hoewel alle leerlingen zich van hun beste kant hebben laten zien, bleken Dymphie de Bont, Sam Roepman en Marit van Gool de drie toppers. Zij verkochten samen meer dan de helft van het aantal loten.

Een beloning voor deze harde werkers was dan ook op z’n plaats, vond de mentor en daarom werd deze prestatie met smaak gevierd.

 

AGENDA

Breakweek 3 met diverse aangepaste activiteiten

Eind datum: 23 apr
Read More

leerlingen in ’t zonnetje, onder voorbehoud

Read More

Contact