Nieuws

Eerste toetsweek klas 3 havo & (T) vwo zit erop

By januari 20, 2014februari 15th, 2021No Comments

Eerste toetsweek klas 3 havo & (T) vwo zit erop

Onze havo en (T)vwo 3 leerlingen hebben hun eerste toetsweek midden in het schooljaar overleefd!
Leerlingen kregen voor de kernvakken Nederlands, Engels en wiskunde een twee uur durend proefwerk, de overige vakken werden in een uur getoetst. Ze kregen pittige werken, waarvoor ze vaak meerdere hoofdstukken moesten leren.
Wel een hele goede ervaring, want in de bovenbouw hebben de leerlingen straks te maken met vier toetsweken in een schooljaar. Ook hebben ze voor het eerst studie-uren op school gehad. Dit was voor sommige leerlingen prettige leertijd, terwijl het voor andere leerlingen een uitdaging werd om een uur op een stoel in stilte te overleven. Maar ook dit is ze goed afgegaan. We wachten de resultaten nog eventjes af, die komen voor 27 januari op Magister te staan. Dit zullen tevens de laatste cijfers van periode 2 zijn, maandag 20 januari is periode 3 van start gegaan.

Komende week evalueren de mentoren deze toetsweek met de leerlingen. Ook zullen de vakdocenten de komende week de determinatiegegevens voor de decaan in orde maken, zodat de adviezen van alle vakdocenten voor de te kiezen vakken in de bovenbouw bij de profielkeuze meegewogen kunnen worden.
 

AGENDA

Breakweek 3 met diverse aangepaste activiteiten

Eind datum: 23 apr
Read More

leerlingen in ’t zonnetje, onder voorbehoud

Read More

Contact