Nieuws

€15.000 voor de school in Nepal

By januari 18, 2014februari 15th, 2021No Comments

€15.000 voor de school in Nepal

Klus-opbrengst voor Nepal nu al ruim boven de €225.000. De klusloterij waarvan de opbrengst gaat naar de bouw van een nieuwe school in Nepal is weer zeer succesvol verlopen. Trees van Rijsewijk was zichtbaar verheugd met de cheque van
€15.000
die haar werd overhandigd door de leerlingen die 100 of meer loten hadden verkocht. Met dit bedrag kan in het bergdorpje Belswara in de buurt van de Kumarischool een nieuwe school met 4 grote klaslokalen en een kantoortje worden gebouwd. Dit betekent voor ruim honderd kinderen de mogelijkheid voor goed onderwijs en de kans op een betere toekomst.

In de afgelopen 16 jaar heeft het Cambreur College 14 keer actie gevoerd voor de projecten van Trees in Nepal en daarbij is in totaal een bedrag opgehaald van € 227,500. Trees was hierover zo te spreken dat er eind dit jaar een aantal leerlingen in Nepal mogen komen kijken naar wat er daar allemaal is gerealiseerd met het geld opgehaald door de leerlingen van het Cambreur College. Hopelijk vinden we genoeg sponsoren om dit voor een klein groepje echt werkelijkheid te laten worden.

Naast de uitreiking van de cheque vond ook de trekking van de loterij plaats. De uitslag van de grote loterij en de aparte loterij voor de leerlingen staat verderop.
Op de foto staan de leerlingen die 100 of meer loten hebben verkocht. Zij kregen allemaal een cadeaubon van CoCo en nog enkele Nepalese cadeautjes van Trees van Rijsewijk. Boven van links naar rechts Tim Peeters ( 105 ), Marit van gool ( 281 ), Paulien Jansen ( 100 ), Evelien Leemans (110 ), Annelies van Doorn ( 120 ). Onder van links naar rechts Dymphie de Bont ( 100 ), Sam Roepman ( 255 ). Kimberley van Zon ( 210 ) was helaas afwezig wegens ziekte.

AGENDA

Breakweek 3 met diverse aangepaste activiteiten

Eind datum: 23 apr
Read More

leerlingen in ’t zonnetje, onder voorbehoud

Read More

Contact