Nieuws

Maatschappelijke stage bij VV Dongen E4

By januari 8, 2014februari 15th, 2021No Comments

Maatschappelijke stage bij VV Dongen E4

Al in het begin van het voortgezet onderwijs op het Cambreur College wordt de praktijk dichter bij de leerlingen gebracht. Eén van activiteiten daarbij is een maatschappelijke stage. Rik Geerts en Roy Snoeren hebben hun maatschappelijke stage gedaan bij VV Dongen door bij de trainingen van E4 te assisteren en wanneer nodig deze zelfs over te nemen.

Rik en Roy (beide voetballend in de D1 van VV Dongen) zijn zeer gepassioneerd in het assisteren van trainer Erwin van Dongen en het samen uitdenken en leiden van trainingsoefeningen om de spelers van de E4 nog fanatieker en strijdbaarder (fanatiek en strijdbaar waren ze al) te maken. Doordat Erwin zich kan focussen op het team, nemen Rik en Roy allebei een speler apart om de bepaalde voetbalkwaliteiten nog beter te ontwikkelen. Het resultaat wordt al zichtbaar in de wedstrijden die worden gespeeld. Rik en Roy zijn dan ook regelmatig bij de wedstrijden van de E4 aanwezig om de spelers in het veld te coachen.

Van de spelers van de E4 komt heel goede feedback met name op de oefeningen die door Rik en Roy gegeven worden en op het spelelement dat ze er inbrengen: Alle spelers van de E4 willen winnen en verliezen betekent dus een rondje om het veld lopen en er is geen speler van de E4 die dat graag doet!! Dus als je speler(s) rond het veld ziet rennen, dan weet je dat ze een bepaalde oefening hebben verloren van hun teamgenoten. Daarnaast vragen de spelers al of Rik en Roy meehelpen met de training, want dat betekent gave oefeningen en wedstrijdjes.
 

AGENDA

08.00 bekendmaking normering vmbo bb/kb

Read More

ZOMERVAKANTIE

Eind datum: 05 sep
Read More

Contact