Nieuws

Bram Knol maakt Fantasy film Despair

By december 19, 2013februari 15th, 2021No Comments

Bram Knol maakt Fantasy film Despair

Oud-leerling Bram Knol, nu student ‘Illustratie’, wil heel graag stage lopen bij het bedrijf Weta Workshop dat Avatar maakte. Dit Nieuw-Zeelandse bedrijf zal hopelijk net zo onder de indruk zijn van Bram’s Despair film als wij. Met de hulp van familie en vrienden zo’n film in eigen beheer maken is geen kleinigheid. Van het ontwerpen tot de regie en de special effects, alles is door Bram zelf gedaan. Game of Thrones met een vleugje Cambreur, we zijn er trots op.
Nieuwsgierig geworden? Zoek dan “Bram Knol” op, lees over zijn ambities, bekijk zijn film Despair en werp zeker een blik op “the making of” voor je eigen inspiratie: http://www.youtube.com/watch?v=k-AT9EAhdcE

 

 

AGENDA

08.00 bekendmaking normering vmbo bb/kb

Read More

ZOMERVAKANTIE

Eind datum: 05 sep
Read More

Contact