Nieuws

Het Cambreur College op de kerstmarkt

By december 16, 2013februari 15th, 2021No Comments

Het Cambreur College op de kerstmarkt

€ 145,- is een mooi bedrag dat door de leerlingen van TTO1 bij elkaar gesprokkeld is tijdens het optreden van het Cambreur College Christmas Carols Choir afgelopen zaterdag op de kerstmarkt in Dongen.
Onder leiding van twee heuse kerstmannen, Rik van Opstal en Mike Oerlemans, heeft het koor in navolging van de Engelse traditie een aantal Engelstalige kerstliedjes gezongen. Zoals inmiddels gebruikelijk, werd ook dit jaar een goed doel uitgekozen om het gecollecteerde bedrag aan te schenken. De 145 euro zullen overhandigd worden aan Home of Good Hope, een organisatie in Namibie die zich inzet om kansarme kinderen dagelijks een goede maaltijd te geven. De TTO leerlingen hebben een tijdje terug, tijdens een gastles van Sanne Vermijs die projectmatig heeft gewerkt voor de stichting, zelf ervaren dat het geld daar hard nodig is.
Fantastisch werk, klas 1J en 1K!
 

AGENDA

Breakweek 3 met diverse aangepaste activiteiten

Eind datum: 23 apr
Read More

leerlingen in ’t zonnetje, onder voorbehoud

Read More

Contact