Nieuws

Hello India, Dongen calling

By december 11, 2013februari 15th, 2021No Comments

Hello India, Dongen calling

Een video conference met leerlingen in India, dat is wat 16 leerlingen uit Tvw2b vorige week vrijdag 6 december een uur lang voor het eerst in hun schoolloopbaan gehad hebben. Al een maand lang zijn ze bij aardrijkskunde bezig met een Regions project, datzelfde geldt voor de leerlingen aan Somaiya Vidyavihar in de deelstaat Karnathaka. Dankzij Jan Bart van Heesch is er voor het eerst rechtsstreeks met laptops gecommuniceerd. Waren leerlingen hier geïnteresseerd in zaken als "komen er hooligans bij cricket voor", wilden de studenten daar graag weten waaruit ons eetpatroon bestaat als wij geen dhal en chapati’s eten. Al met al een leerzaam gebeuren, gebleken is dat voor de Indiase leerlingen Engels net zo goed een tweede taal is als voor onze leerlingen. Leerkracht mevrouw Ten Thije en leerlingen kijken uit naar het vervolg begin 2014!
 

AGENDA

08.00 bekendmaking normering vmbo bb/kb

Read More

ZOMERVAKANTIE

Eind datum: 05 sep
Read More

Contact