Nieuws

Spontane actie van 1k voor de Filipijnen

By november 30, 2013februari 15th, 2021No Comments

Spontane actie van 1k voor de Filipijnen

‘Juf, kunnen wij niet iets doen voor de slachtoffers van de orkaan op de Filipijnen? Wat een ramp daar. Al die mensen die alles kwijt zijn en zelfs geen huis meer hebben. Zullen wij een statiegeldflessen-inlever-actie of zo houden?’
En zo begon de één week durende actie van drie leerlingen uit 1k, Michiel, Madelief en Robijn. Een aankondiging op de lichtkrant was zo gedaan, het aanplakbord met bijbehorende verzamelzakken snel neergezet en de informatiebrief naar de ouders is dezelfde dag nog geschreven en meegegaan met alle eerstejaars leerlingen. Al vrij snel waren de eerste vier verzamelzakken vol, waarna de flessen gewoon op de grond naast de zakken neergezet werden. Op dinsdagmiddag is Erik met een groepje leerlingen de flessen in gaan leveren bij de verschillende supermarkten.
Zij kwamen terug met een bedrag van €62,40, voor giro 555.
Wat een topleerlingen, dankjewel voor dit geweldige initiatief!

 

AGENDA

Breakweek 3 met diverse aangepaste activiteiten

Eind datum: 23 apr
Read More

leerlingen in ’t zonnetje, onder voorbehoud

Read More

Contact