Nieuws

Krekelproject Tvwo2b

By november 26, 2013februari 15th, 2021No Comments

Krekelproject Tvwo2b

Het werden geen pissebedden maar krekels, die Tvwo2b in de afgelopen activiteitenweek hebben bestudeerd. In het kader van het Scienceproject ter voorbereiding op de geplande meerdaagse excursie naar Serooskerke in april 2014 wordt deze opdracht verstrekt. Dit onderzoek is door omstandigheden van september naar november verschoven, en dus hadden we een probleem …. het oorspronkelijke onderzoeksobject, te weten pissebedden, is niet makkelijk meer te vinden met het koude weer in november. Vandaar dat er een vervangend onderzoeksobject is gezocht…. Krekels! De leerlingen (en de krekels) zijn de hele dag in de weer geweest. Informatie opzoeken, de anatomie van de krekels bestuderen, een eigen experimentele opstelling in elkaar frutselen, het gedragsonderzoek uitvoeren en tot slot hun bevindingen overzichtelijk weergeven in een poster. Nu de leerlingen geroken hebben aan wetenschappelijk onderzoek, kunnen ze beter voorbereid naar Serooskerke vertrekken.
 

AGENDA

08.00 bekendmaking normering vmbo bb/kb

Read More

ZOMERVAKANTIE

Eind datum: 05 sep
Read More

Contact