Nieuws

English breakfast

By november 23, 2013februari 15th, 2021No Comments

English breakfast

De Bolk rook ’s morgens vroeg al helemaal naar bacon en ei. Wij, leerlingen van Tvw1K, kregen van mevrouw Koenen de vraag of we wisten, wat een Engels ontbijt precies was, voordat we aan een paar mooi gedekte tafels plaats mochten nemen. Dat wisten de meesten wel.

Er waren veel typisch Engelse dingen zoals, worstjes, eieren, witte bonen in tomatensaus, bacon, toast, cornflakes, tomaten, champignons en natuurlijk een kopje thee. Kortom, alles voor een gezellig ontbijt. Mevrouw Trella had alles zelf gekookt en klaargezet! We hebben allemaal iets geproefd. Sommige dingen vonden we niet lekker maar heel veel wel! Vooral over de witte bonen waren de meningen verdeeld. Er waren dan wel geen scrambled eggs maar wel “eggs with the sunny side up” . En die vielen ook goed in de smaak. De toast werd ter plekke geroosterd, heerlijk! De worstjes, de eieren en de bacon werden op een grilplaat voor ons klaargemaakt.

Wij als TTO klas hebben nu alvast een voorproefje gehad op onze Yorktrip, waar we ook vast zulke ontbijtjes voorgeschoteld krijgen.

Iedereen zijn buik was dus goed gevuld! “It was yummy in our tummy!”

Groetjes (1K)
Robijn, Michiel en Madelief
 

AGENDA

Breakweek 3 met diverse aangepaste activiteiten

Eind datum: 23 apr
Read More

leerlingen in ’t zonnetje, onder voorbehoud

Read More

Contact