Nieuws

Griezeltocht Cambreur College

By november 5, 2013februari 15th, 2021No Comments

Griezeltocht Cambreur College

“Toen we verder liepen, hoorden we geritsel in de bosjes en schrokken ons KAPOT.”

Afgelopen vrijdagavond, de dag na Halloween, organiseerde de ouderraad van het Cambreur College de jaarlijkse griezeltocht voor de leerlingen uit het tweede leerjaar.

Wat ooit begonnen is als een dropping, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een geheel aangeklede griezeltocht. Maar liefst 60 vrijwilligers bestaande uit leraren, leerlingen, oud-leerlingen en een groep externe enthousiastelingen zijn in de weer geweest om er ook dit jaar weer een griezelige happening van te maken. 121 leerlingen hadden zich opgegeven om deze spannende ervaring mee te maken samen met hun 37 begeleiders.

Volgens de leerlingen is de wandeltocht van ongeveer anderhalf uur geslaagd, zoals enkelen van hen nadien op het eindpunt bij Aurora meldden:

Wij vijven vonden de spooktocht fantastisch. Aan het begin van de avond meldden we ons op het B gebouw. Toen mochten we in de geblindeerde bus. De lichten in de bus gingen de hele tijd aan en uit. Opeens maakten we een noodstop en werd het helemaal donker. Toen de lichten weer aan gingen stonden er opeens twee griezels in de bus. Ze liepen de hele tijd heen en weer door de bus en gingen naast iedereen zitten. Helaas niet naast ons, maar het was wel leuk. Op de locatie aangekomen moesten we wachten tot we mochten gaan lopen. Wij waren het laatste groepje, vijf man sterk: Kim, Naomi, Sanne, Adrie (de vader van Demi als begeleider) en Demi. Toen we verder liepen, hoorden we geritsel in de bosjes en schrokken ons KAPOT. We moesten touwen volgen die ons door het bos leidden. Bijna bij het einde van de tocht liepen we door het Bamboe bos. Toen we klaar waren kregen we een lekker frietje en wat te drinken. Wij vonden het in ieder geval heel erg leuk en raden het zeker aan voor de mensen die op het Cambreur College zitten en volgend jaar naar de 2de gaan.
Met griezelige groeten Naomi, Sanne, Kim, Adrie & Demi

Iedereen kon na afloop zijn verhaal kwijt, waarna de bus van Mini-Tours weer klaarstond om de leerlingen en hun begeleiders veilig terug te brengen naar het Cambreur College. DE organisatie van de griezeltocht was weer perfect in orde, dankzij de inzet van de ouderraad en de vele vrijwilligers.

 

AGENDA

08.00 bekendmaking normering vmbo bb/kb

Read More

ZOMERVAKANTIE

Eind datum: 05 sep
Read More

Contact