Nieuws

Spetterend bovenbouwfeest

By oktober 23, 2013februari 15th, 2021No Comments

Spetterend bovenbouwfeest

Inderdaad … een spetterend bovenbouwfeest!
De CIA is er opnieuw in geslaagd om een uitstekend feest te organiseren voor al onze bovenbouwleerlingen. Een goede DJ, geluids- en lichteffecten, vrijwel iedereen tot half een op de vloer en een prima sfeer. Het Amerikaanse tintje was fijntjes in aankleding van de zaal, maar ook in de uitdossing van de leerlingen te zien. Een mooie start van de herfstvakantie.
En om half een … was het met man en macht opruimen, hekken wegslepen, geld tellen, WC’s poetsen, de vloer aanvegen en het afval verwijderen. Ook hier had iedereen zijn taak en de extra handen hulp van enkele ouders en docenten werden dankbaar geaccepteerd.
Volgend jaar weer?
 

AGENDA

08.00 bekendmaking normering vmbo bb/kb

Read More

ZOMERVAKANTIE

Eind datum: 05 sep
Read More

Contact