Nieuws

Cambreur College geeft kick off landelijk project art & identity!

By oktober 9, 2013februari 15th, 2021No Comments

Cambreur College geeft kick off landelijk project art & identity!

Acht Cambreurkunstwerken geven de start van het art & identity programma van de worldschoolorganisatie kleur. Op maandag 7 oktober vond in het media plaza Utrecht de yes conferentie plaats. Tijdens deze conferentie werd het startsein gegeven voor hun nieuwste project, het art&identity programma. Het Cambreur College is als voorloper bij de implementatie van dit project betrokken. Docenten Ruud van der Meer en Dianne Rijnen hebben met Tvwo 3 een aantal werkstukken gemaakt, waarin de identiteit van onze leerlingen in internationaal perspectief wordt weergegeven. Acht werken van Cambreurleerlingen werden tentoongesteld tijdens de yes conferentie in Utrecht en sieren de voorkant van de nieuwe website art&identity. Een resultaat waar we als Cambreur College met recht trots op mogen zijn! We .zoeken naar een geschikte gelegenheid om deze werken aan een groter publiek op school te tonen. Intussen kunt u ze al bewonderen via http://www.worldschool.nl/artgallery/portfolio_fullgrid.html
 

AGENDA

08.00 bekendmaking normering vmbo bb/kb

Read More

ZOMERVAKANTIE

Eind datum: 05 sep
Read More

Contact