Nieuws

OmaWelnessDag

By oktober 3, 2013februari 15th, 2021No Comments

OmaWelnessDag

Vijftig tinten grijs telde gebouw Voorbereidend MBO vorige week. Dit is geen kwinkslag naar het veelbesproken boek. Want precies evenveel oma’s kwamen een morgen naar school. Niet om een opleiding te gaan volgen, maar om te kijken, te proeven hoe hun kleinkinderen ‘naar school gaan’. Ze lieten zich een morgen lang in de watten leggen met als slogan ‘Welness on B’.
Kreten als: ‘dat hadden wij vroeger niet’, ‘er is veel veranderd’ en ‘waar is het krijtbord gebleven’ bij het zien van het digitale schoolbord waren schering en inslag.
De opa’s en oma’s werden getrakteerd op een geweldige schoolmorgen met tal van ‘optredens’ van hun kleinkinderen. Ze genoten ook nog van een lekkere proeverij als afsluiting van een ‘dagje met je kleinkind naar school’.
‘Alle tinten grijs’ omschreven de ochtend als geslaagd. De leerlingen van de opleiding basis- en kaderberoeps Zorg & Welzijn lieten hun grootouders letterlijk proeven van warm beroepsonderwijs op gebouw B. B is voor de oma’s nu synoniem voor BEST .
 

AGENDA

08.00 bekendmaking normering vmbo bb/kb

Read More

ZOMERVAKANTIE

Eind datum: 05 sep
Read More

Contact