Nieuws

Leerpuntjes……

By oktober 2, 2013februari 15th, 2021No Comments

Leerpuntjes……

Als de bus om 8.30 op school staat en de vlucht naar Bologna is om 13.00 uur…. dan heb je toch tijd genoeg om naar het vliegveld te rijden in Brussel, zelfs rekening houdend met eventuele vertraging door files, toch?
Ja, dat dachten wij ook. Dus om 8.30 uur in de bus, vervolgens volop kletsend richting het vliegveld bij onze zuiderburen zonder verder nog om ons heen te kijken en dan om 11.00 uur in de departure hal ontdekken dat onze vlucht er niet bij staat. Hé, hoe kan dat nu?
Juist ja,verkeerde vliegveld!
Gelukkig konden we onze lieve chauffeur, Wil van Nunen, nog tegenhouden voordat hij weer richting Dongen ging en hem duideijk maken dat we nog maar 70 kilometer verder moesten naar Brussel-Charlerois waar we gelukkig nog ruimschoots op tijd aankwamen om naar Bologna te vertrekken.
Leerpuntje voor mevrouw Trella en meneer Sanders: niet zoveel kletsen in de bus en voor Wil van Nunen: Brussel Charlerois is dus niet hetzelfde als Brussel Zaventem!
 

AGENDA

Breakweek 3 met diverse aangepaste activiteiten

Eind datum: 23 apr
Read More

leerlingen in ’t zonnetje, onder voorbehoud

Read More

Contact