Nieuws

Romereis

By september 28, 2013februari 15th, 2021No Comments

Romereis

We zijn al weer een weekje terug uit Rome en hadden werkelijk een fantastische reis.
Rome is en blijft een bruisende charmante stad. Een hedendaags levensgevoel wordt er gekoppeld aan een rijke historie. We hebben er van genoten  en bovendien was het ook nog eens lekker weer.
De 31 leerlingen uit de bovenbouw van havo en vwo vormden al snel een hechte groep die een hele week Rome hebben bekeken. Natuurlijk de oude restantan van het Romeinse Rijk met het Colosseum en het Pantheon als indrukwekkende gebouwen, Vaticaanstad, Ostia en zelfs het strand aldaar, hebben we kunnen bezoeken. Het was groot en groots! Tegelijkertijd hebben we de sfeer kunnen proeven op de pleinen in de oude stad en was het prettig shoppen in de wereld van de Italiaanse mode. Wij hebben het allemaal zeer de moeite waard gevonden. Velen gooiden een muntje over hun schouder in de beroemde Trevifontein en dat betekent dat we er weer zullen terugkeren!
Het was een geweldige belevenis!

 

AGENDA

08.00 bekendmaking normering vmbo bb/kb

Read More

ZOMERVAKANTIE

Eind datum: 05 sep
Read More

Contact