Nieuws

Kick Off Meet en Greet

By september 27, 2013februari 15th, 2021No Comments

Kick Off Meet en Greet

Klaverjassen, een hapje gaan eten, samen naar de bioscoop, een bezoek aan de ijzertijdboerderij, gezellig een taart bakken, zomaar wat voorbeelden wat leerlingen uit mavo-2 en ouderen uit de gemeente Dongen samen kunnen doen. Het Rode Kruis brengt jong en oud bij elkaar met dit prachtige project.

De aftrap was woensdag 25 september in de aula van onze school. Het Rode Kruis kwam een presentatie geven aan alle leerlingen uit mavo-2. De leerlingen kregen een filmpje te zien, waarin een drietal activiteiten van het Rode Kruis werden getoond. Zo kregen ze een beeld van het Meet en Greet project. Het is de bedoeling dat de leerlingen samen met de ouderen leuke dingen gaan doen. Dit kunnen diverse activiteiten zijn. Het begint met een gezamenlijke activiteit in de Cammeleur. Tijdens de stageperiode is er nog een gezamenlijke activiteit en een afsluitende bijeenkomst bij de Avri.

Daarnaast plannen de leerlingen en de ouderen nog drie contactmomenten, waar ze samen activiteiten ondernemen.
Het Meet en Greet is al jaren een succes bij onze leerlingen. De leerlingen leren er veel van en de ouderen genieten en zijn vaak blij met wat afleiding en stellen het directe contact met onze jeugd heel erg op prijs.

 

AGENDA

08.00 bekendmaking normering vmbo bb/kb

Read More

ZOMERVAKANTIE

Eind datum: 05 sep
Read More

Contact