Nieuws

Met de hele klas naar THE VOICE KIDS

By september 23, 2013februari 15th, 2021No Comments

Met de hele klas naar THE VOICE KIDS

THE VOICE KIDS bijwonen, zomaar als extra activiteit in de activiteitenweek. Ha2b heeft wel erg veel geluk dat Chloë in hun klas zit. Chloë heeft vorig jaar meegedaan aan The Voice Kids. Zij kwam van de 17000 inschrijving tot de laatste 60 deelnemers, alleen wilden de juryleden hun stoel niet voor haar omdraaien. Nu, een jaar later, kreeg ze een uitnodiging van Talpa om met haar hele klas naar de nieuwe opnames te komen kijken. Alleen was er één probleempje: ze hadden eigenlijk les op donderdagmiddag. Toevallig was deze opnamedag precies in onze activiteitenweek en dus kostte het Mw Schade, de teamleider van havo 2 en 3, geen moeite om te besluiten ze een uurtje vrij te geven. Ouders die wilden rijden waren zo geregeld en dus vertrokken ze donderdagmiddag richting Studio 24 in Hilversum.
De kinderen hebben genoten van mooie zangertjes en zangeresjes en natuurlijk waren ze helemaal gelukkig om Nick & Simon, Martijn, Wendy, Marco en Angela in het echt te zien.
 

AGENDA

Breakweek 3 met diverse aangepaste activiteiten

Eind datum: 23 apr
Read More

leerlingen in ’t zonnetje, onder voorbehoud

Read More

Contact