Nieuws

Docenten in de dop…..

By september 20, 2013februari 15th, 2021No Comments

Docenten in de dop…..

Ook dit jaar mochten ze het weer gaan proberen! De leerlingen van TTO3 lieten op dinsdag 17 en woensdag 18 september aan de leerlingen van groep 8 in de regio zien hoe goed zij hun docenten Engels konden imiteren. Op de basisscholen gingen ze als volleerd TTO docent in keurig Engels, met doeltaal als voertaal uiteraard, aan de slag om een les Engels te verzorgen aan de basisschool leerlingen. Na een klein inleidend gesprekje werd het Engelse alfabet geoefend. Vervolgens werd de groep acht leerlingen een flink aantal actie werkwoorden aangeleerd waarbij de leerlingen ook daadwerkelijk in actie kwamen. Springen, vallen, huppelen, rennen, dansen…. voor de groep acht leerlingen was het bijna een gymles. Toen fanatiek aan de slag met de, bij de meesten, inmiddels bekende actie werkwoorden in een spannende woordbingo. Prijsjes en certificaten werden uitgereikt aan de winnaars.
Enthousiaste groep 8 leerlingen en supertrotse docenten in de dop!
Complimenten voor TTO3 van jullie begeleiders.
 

AGENDA

08.00 bekendmaking normering vmbo bb/kb

Read More

ZOMERVAKANTIE

Eind datum: 05 sep
Read More

Contact