Nieuws

Nieuwsbrief Accolade vrijdag de 13de verstuurd

By september 16, 2013februari 15th, 2021No Comments

Nieuwsbrief Accolade vrijdag de 13de verstuurd

Om leerlingen en ouders op de hoogte te brengen van dat wat er op school gebeurt maken wij om de twee weken een nieuwsbrief. Deze versturen we aan de ouders digitaal. Daarbij gebruiken we de e-mailadressen die in magister ingevoerd zijn. De leerlingen krijgen de Accolade via de elektronische leeromgeving It’s learning.

Helaas krijgen we ruim 70 berichten retour. Dat betekent, dat we van 70 ouders niet het juiste e-mailadres in magister hebben staan. Ouders kunnen dit zelf aanpassen. Een vriendelijk doch dringend verzoek om dit ook daadwerkelijk te doen. U blijft als ouder anders verstoken van de Accolade, maar ontvangt ook geen andere brieven. Dat kan niet goed zijn in het belang van uw kind.

Alvast bedankt voor de genomen moeite.
 

AGENDA

08.00 bekendmaking normering vmbo bb/kb

Read More

ZOMERVAKANTIE

Eind datum: 05 sep
Read More

Contact