Nieuws

VWO staat voor Voorbereidend Wetenschappelijk Onderwijs

By september 11, 2013februari 15th, 2021No Comments

VWO staat voor Voorbereidend Wetenschappelijk Onderwijs

Voorbereiden op wetenschappelijk onderwijs, daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen! In de eerste activiteitenweek gaat mevrouw Ten Thije (aardrijkskunde) samen met klas Tvw2b van start met ons “Science” project oftewel “The Woodlice project”. Dit is tevens een voorbereiding op de veldwerkdagen in Serooskerke in april 2014.

Onze leerlingen zullen gedurende één dag (donderdag 19 september) leren hoe ze onderzoek moeten verrichten door zelf onderzoek te doen en dat geheel in het Engels. De leerlingen worden het veld ingestuurd om pissebedden te verzamelen en zullen vervolgens een experiment uitvoeren waarin de pissebedden hoofdrolspelers zijn. De dag wordt afgesloten met, zoals het bij een onderzoek hoort, het presenteren van hun onderzoek.

Een van de eerste stappen richting wetenschappelijk onderwijs.
 

AGENDA

Breakweek 3 met diverse aangepaste activiteiten

Eind datum: 23 apr
Read More

leerlingen in ’t zonnetje, onder voorbehoud

Read More

Contact