Nieuws

Feestelijke uitreiking Cambridge First Certificate diploma’s

By september 9, 2013februari 15th, 2021No Comments

Feestelijke uitreiking Cambridge First Certificate diploma’s

De eerste fase is afgerond, het TTO-Juniorcertificaat is binnen, nu begint fase 2.

Aan het einde van het vorige schooljaar hebben de leerlingen van Tvwo 3 hun Cambridge examen gedaan. Tijdens de zomervakantie kreeg Henk Sanders, docent Engels, het bericht dat alle leerlingen geslaagd zijn. Een resultaat waar de leerlingen en hun TTO-docenten erg trots op zijn! Op donderdag 5 september mochten de leerlingen hun officiële Cambridge First Certificate diploma in ontvangst nemen in de aula van het Cambreur College. Onder toeziend oog van de docenten Engels Annemieke Trella en Henk Sanders zetten de leerlingen hun handtekening onder het diploma en onder een certificaat van het Europees platform waarmee ze aantonen dat ze de onderbouw van de tweetalige afdeling moet goed gevolg doorlopen hebben.

De meeste leerlingen zijn echter pas halverwege. De komende drie jaar gaan de leerlingen aan de slag om ook het bovenbouw certificaat TTO en het internationaal erkende IB English diploma te behalen. We wensen de TTO-leerlingen hierbij veel succes!
 

AGENDA

Breakweek 3 met diverse aangepaste activiteiten

Eind datum: 23 apr
Read More

leerlingen in ’t zonnetje, onder voorbehoud

Read More

Contact