Nieuws

Inzamelen plastic en blik gaat steeds beter!

By september 4, 2013februari 15th, 2021No Comments

Inzamelen plastic en blik gaat steeds beter!

De grens van 1000 flesjes en blikjes in een week is ruim overschreden. Een veelbelovende start!
Sinds dit schooljaar worden plastic flesjes en blikjes op het hoofdgebouw gescheiden ingezameld. In de aula staan twee GreenUp apparaten, ter beschikking gesteld door de firma Van den Noort.
De eerste week zijn er in totaal 308 flesjes en blikjes ingeleverd. De afgelopen week konden we constateren dat er maar liefst 657 flesjes en blikjes ingezameld zijn. Een verdubbeling van het aantal van week 1!! Daarnaast hebben de leerlingen van de CIA in hun eigen tijd (met wat hulp van andere leerlingen) 133 flesjes en blikjes opgehaald, terwijl de schoonmaaksters van gebouw A ook nog eens 316 flesjes en blikjes bijeen hebben verzameld uit gangen en lokalen. In totaal zijn er dus in week 2 1106 flesjes en blikjes opgehaald, waarvan ongeveer 2/3 door de leerlingen van gebouw A en B ingeleverd is! Al met al een resultaat om trots op te zijn. Maar er is duidelijk nog ruimte voor verbetering!!
 

AGENDA

Contact