Nieuws

Officiële start schoolcarrière voor brugklassers

By augustus 26, 2013februari 15th, 2021No Comments

Officiële start schoolcarrière voor brugklassers

“Samen kun je meer dan alleen”, beelden de nieuwe Cambreurianen uit.

Afgelopen donderdag hebben onze eerstejaars leerlingen hun introductieweek op het Junior College afgesloten met, net zoals andere jaren, een officiële opening in de aula van ons hoofdgebouw.

Na een welkomstwoord van de teamleiders en de beide directieleden lazen enkele leerlingen namens hun klas een aantal wensen voor, Daarin werd de hoop uitgesproken, dat het een gezellig jaar zou worden, waarin ze samen heel veel nieuwe dingen zouden gaan leren. Individuele leerlingen zetten met hun mentor een zonnebloem in een vaas die samen uiteindelijk een prachtige bos vormden. Zo werd symbolisch aangeduid dat samenwerken belangrijk is om tot goede resultaten te komen.

Na afloop van de viering hebben alle leerlingen als verse Cambreurianen op het veld voor de school een ballon opgelaten. Een disco ’s avonds in “De Heeren van Dongen” zorgde voor een gezellige, muzikale afsluiting.
Het schooljaar kan beginnen!
 

AGENDA

Breakweek 3 met diverse aangepaste activiteiten

Eind datum: 23 apr
Read More

leerlingen in ’t zonnetje, onder voorbehoud

Read More

Contact