Nieuws

Brugklasleerlingen Cambreur College aan het werk voor Vluchtelingenhulp Nederland

By augustus 26, 2013februari 15th, 2021No Comments

Brugklasleerlingen Cambreur College aan het werk voor Vluchtelingenhulp Nederland

Geen rekenen of biologie, maar internationale gerechten bereiden. Op Afrikaanse trommels roffelen in plaats van Franse les. Mooie sieraden maken terwijl er anders wiskunde op de lessentabel staat. In de wereldweek, die van 16 tot en met 20 september wordt gehouden is de gewone lessentabel voor een weekje vervangen.

De week staat in het teken van Wereldculturen. De leerlingen spelen spelletjes uit verre landen en luisteren naar mensen die hun verhalen van ver komen vertellen. Het wordt een drukke week die op vrijdag van 10.30 tot 14.00 uur afgesloten wordt met een spetterende Grand Bazaar in de aula van de school.

Rond de school wordt tevens een sponsorloop uitgezet waar de leerlingen hun beste beentje voor gaan zetten en waar zij natuurlijk heel veel aanmoediging bij kunnen gebruiken. De opbrengst van de verkoop van de producten op de markt en het ingezamelde geld van de sponsorloop komt ten goede aan Vluchtelingenwerk Nederland, een instantie die in deze Wereldweek een flink aantal gastlessen voor de brugklassers verzorgt.

U bent allen van harte welkom op de Grand Bazaar op vrijdag 20 september!
 

AGENDA

Breakweek 3 met diverse aangepaste activiteiten

Eind datum: 23 apr
Read More

leerlingen in ’t zonnetje, onder voorbehoud

Read More

Contact