Nieuws

Cambreurdag: een echte feestdag!

By juni 19, 2013februari 15th, 2021No Comments

Cambreurdag: een echte feestdag!

We permitteren het ons ieder jaar één keer: een feestdag, waarop we vieren dat we samen op een positieve manier inhoud geven aan het begrip Cambreur College. We zijn niet alleen school vanwege de gegeven lessen, toetsen en examens, maar ook om al het andere wat een gemeenschap als de onze maakt tot wat zij is. Op een dag als deze zie je extra goed wat dat laatste inhoudt. Ton Bertens en zijn team laten ieder jaar een zeer bijzonder staaltje van organisatietalent zien: zij regelen vele tientallen activiteiten –vaak heel bijzondere- voor onze leerlingen, die dat enorm waarderen en volop van deze dag genieten. Zelfs de weergoden helpen dan een handje. Hieronder een foto-impressie van een sfeervolle Cambreurdag 2013. Voor meer foto’s: bezoek onze website.

AGENDA

Contact