Nieuws

Hello Cambreur box

Hello Cambreur box

Op 17 en 18 april stond de activiteit “Hello Cambreur box” op het programma voor de leerlingen van vmbo 4 zorg en welzijn

Als start van de opdracht kregen zij op 17 april een box met 2 ingrediënten. Met deze ingrediënten als basis zochten zij een recept op internet. Na het maken van een taakverdeling voor de bereiding gingen de groepjes op pad om de ontbrekende producten zelf te gaan kopen.  De tweede dag, 18 april, was de dag van de bereiding. Creatief als ze waren werd er een parelcouscous salade, een pastasalade, loempia’s, appeltaartjes en brownies bereid. Natuurlijk sloten we deze geslaagde dagen af met het opeten van de heerlijke gerechten!

AGENDA

stageweken leerlingen vmbo leerjaar 3 Eind datum: 24 mei
Read More
centraal examen tot en met woensdag 29 mei Eind datum: 29 mei
Read More

Contact