Nieuws

Uitslag eindexamen 

Uitslag eindexamen 

Hoewel de uitslag landelijk wat tegenviel zijn wij toch tevreden over de uitslag. Deze lichting kandidaten heeft toch zeker last gehad van de corona periode in hun schoolloopbaan. Dit jaar konden er geen duimen worden gelegd op een onvoldoende en ook kon slechts één vak herkanst worden. Vandaag is de uitslagdag van het tweede tijdvak. Gelukkig hebben veel leerlingen alsnog de eindstreep gehaald. Onze percentages komen daarmee op: 

vmbo LWT 100%
vmbo basis 97%
vmbo kader 91%
mavo 90%
havo 76%
vwo 93% 

Wij feliciteren hen van harte en wensen de leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) een fijne en welverdiende vakantie.

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact