Nieuws

Junior Speaking Contest (schoolronde)

Junior Speaking Contest (schoolronde)

Afgelopen woensdag 8 maart hadden we de schoolronde gehad van de Junior Speaking Contest. De Junior Speaking Contest (JSC) is een jaarlijkse wedstrijd voor tto-leerlingen van de tweede en derde klas havo en vwo, georganiseerd door de Nederlandse Organisatie voor Internationalisering in het Onderwijs Nuffic. Het staat open voor alle 2e en 3e jaars leerlingen die TTO doen en het thema van dit jaar is “Let’s celebrate!”. Leerlingen geven een speech in het Engels. De landelijke finales vinden plaats in het ‘Theater de Lieve Vrouw’ in Amersfoort in juni 2023. De speeches zijn beoordeeld door een jury bestaande uit 4 leerlingen uit de 5e klas tto. 

In deze scholenronde deden 7 deelnemers mee en zijn er slechts 2 leerlingen geselecteerd: Kate Kuijpers (tto2) en Indy Marshall (tto3). Deze twee leerlingen gaan onze school vertegenwoordigen in de regionale competitie die op 13 april zal plaatsvinden op het Cobbenhagenlyceum in Tilburg. 

Mede namens Mw. J. Barends
Dhr. M. Laghzaoui 

AGENDA

18.30 banenmarkt PWS mavo 4, presentatie PWS (T)havo 5 en (T)vwo 6
Read More
Tweedaagse SL Eind datum: 08 mrt
Read More

Contact