Nieuws

Leerlinggeleding van de medezeggenschapsraad in gesprek met de rector

Leerlinggeleding van de medezeggenschapsraad in gesprek met de rector

In de medezeggenschapsraad van Kwadrant Scholengroep zijn behalve het personeel van beide scholen ook ouders en leerlingen vertegenwoordigd. De mr vergadert zo’n zes keer per jaar en bespreekt dan allerlei belangrijke zaken die de schoolorganisatie betreffen. Leerlingen hebben zeker een stem in die vergaderingen en daarom is het belangrijk dat zij actief meedenken en meebeslissen.

Op dinsdag 7 maart hebben zij met de rector Nynke Gerritsma gesproken over het leerlingstatuut dat op iedere school aanwezig is. Daarin staan de rechten en plichten van de leerlingen. Vóór de zomervakantie van 2023 moet dat statuut opnieuw bekeken zijn en kunnen wijzigingen en aanvullingen opgenomen worden. Xiomara, Noud en Sanne hadden zich goed voorbereid op het gesprek volgens de rector. Complimenten aan jullie en dank daarvoor!

 

AGENDA

Start CPE tekenen mavo tot en met vrijdag 17 mei Eind datum: 17 mei
Read More
Afname CSPE en flex bb/kb tot en met 19 april Eind datum: 19 apr
Read More

Contact