Nieuws

Actieve open dag in een bijna leeg Cambreur

By februari 8, 2021februari 15th, 2021No Comments

Actieve open dag in een bijna leeg Cambreur

Een open dag op zaterdag, dat is al bijzonder. Een open dag met een lege hal, lege gangen, met een handvol leerlingen, docenten en leden van de schoolleiding op het hoofdgebouw, dat is echt nog nooit gebeurd. Toch was er volop activiteit: Bram Thielen en Annemieke Trella openden de dag met een zoomsessie met TTO-leerlingen. Daarna liepen Jesse Pfrommer en Koen Verstegen met een livestream door de nieuwbouw. Zij maakten helemaal duidelijk waarom Bram Thielen verliefd is op dit nieuwe gebouw. Hij niet alleen, dat is wel duidelijk.

Hierna zaten de vier afdelingsleiders met ondersteuning van docenten en leerlingen in zoomsessie met leerlingen en ouders, gevolgd door de ondersteuningscoördinatoren. Ontzettend veel vragen werden op hen afgevuurd, vooral door leerlingen, vaak meer nog dan op een “normale” open dag.

Om twaalf uur was het chattime: een enthousiaste groep leerlingen had zich verzameld in de docentenwerkruimte en beantwoordde de chatvragen van toekomstige ouders en leerlingen. In de middag werd het programma nog een keer herhaald.

Gelukkig zijn de filmpjes terug te zien op www.cambreuropendag.nl voor wie het gemist heeft.
Er gaat niets boven elkaar echt ontmoeten, maar onder de gegeven omstandigheden was deze dag toch echt een geslaagde open dag.

AGENDA

08.00 normering tijdvak 1 beroepsgerichte vakken vmbo
Read More

Contact