Nieuws

Mijn ervaring met lockdown lessen

By januari 26, 2021februari 15th, 2021No Comments

Mijn ervaring met lockdown lessen

Mijn ervaringen met lockdown lessen zijn goed, ik krijg het altijd voor elkaar om op tijd te zijn en het werken met de zoom lessen is goed en fijn. Als docenten iets willen uitleggen doen ze dat goed en is goed bij te houden. En als ik of iemand anders een vraag heeft kunnen we die gewoon stellen door te praten of via de chat te vragen. Ondanks de zoomlessen goed zijn en ik er goed mee kan werken zou ik toch liever op school zitten samen met vrienden en elkaar in het echt kunnen zien. Ik vind het wel fijn dat ik later op kan staan en dat het tijdens de zoomlessen rustiger is omdat je niet iedereen kan horen praten. Wat ik minder fijn vind is het elkaar via een scherm zien en niet live.

Sam Veltman mavo 3

AGENDA

Start CPE tekenen mavo tot en met vrijdag 17 mei Eind datum: 17 mei
Read More
Afname CSPE en flex bb/kb tot en met 19 april Eind datum: 19 apr
Read More

Contact