Nieuws

De voor- en nadelen van online les volgens Suze

By januari 26, 2021februari 15th, 2021No Comments

De voor- en nadelen van online les volgens Suze

voordelen aan thuis werken:
ik heb een paar voordelen. Ik vind het in eerste instantie wel fijn dat dat je toch iedereen kan zien. Niet in real-life, maar in ieder geval wel op een scherm. Ook vind ik het wel fijn dat (meestal) alle lessen gewoon doorgaan. Anders weet ik niet zo goed wat ik die 50 minuten zou moeten gaan doen. Ik vind het ook fijn dat ze gewoon veel huiswerk opgeven. Huiswerk maken thuis gaat mij goed af! Ik kan me goed concentreren op mijn huiswerk thuis, want ik zet gewoon mijn geluid uit en dan hoor ik niemand. Maar andere mensen uit mijn klas denken er juist het tegenovergestelde van.
 
Een nadeel aan het thuis werken:
Ik heb ook een paar nadelen. Als ik in de online les zit zijn er altijd wel mensen die erdoor heen praten of die met een online pen dingen op het lesscherm tekenen. Dat is vervelend, want de les ligt dan even stil. Ik heb nog een nadeel. Je word heel snel afgeleid. Veel kinderen die facetimen tegelijkertijd dat ze les hebben. Die horen dan bijv. niet wat het huiswerk is, en vragen een paar seconden erna wat het huiswerk is. Terwijl de leraar het net heeft gezegd. Wat het laatste nadeel is, is dat kinderen mensen uit een andere klas mensen de zoomlink doorsturen. Zij kunnen dan ook in de zoom komen.
 
Dit zijn mijn voordelen en nadelen,
Suze Haarbosch – ma2

AGENDA

08.00 normering tijdvak 1 beroepsgerichte vakken vmbo
Read More

Contact