Nieuws

De online ervaringen van Fenne Fritsema

By januari 26, 2021februari 15th, 2021No Comments

De online ervaringen van Fenne Fritsema

Wat ik er leuk aan vind:
Ik vind het fijn dat ik geen zware tas hoef mee te nemen. Ik kan me goed concentreren als ik in mijn kamer zit.
 
Wat ik minder leuk aan vind:
Het is heel erg vermoeiend om actief mee te doen. Ik doe wel mijn best om bij de les te blijven. Soms moet ik mijn huiswerk doen tijdens de les. Dan vragen kinderen iets aan de meester of juf maar ik kan dan mij niet concentreren omdat kinderen hele tijd dingen vragen. En je kan moeilijk het geluid uit zetten. Ook alle toetsen zijn verzet tot na de lockdown. Alleen dat zijn zo veel toetsen op een dag en ik vind dat ze dat wel meer mogen verspreiden.
 
Wat ik vind van de online leraren:
Ik vind dat ze het heel goed doen. Het was in het begin heel erg wennen maar je kreeg het heel snel onder de knie. Ik vind het heel vervelend als ik niet in de les kom (de computer werkt dan niet mee) en de leraren zeggen dan dat dat niet moet meer moet gebeuren. Soms kan ik er niks aan doen. Dat vind ik wat minder.
 
Hoe ik mijzelf actief hou:
Mijn tip is: licht in je kamer, wat water of iets anders bij je hebben en altijd in gewone kleren zitten (niet in je pyama).
 
Fenne Fritsema mavo/havo 1

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact