Nieuws

Cambreur College en Curio sport en bewegen tekenen samenwerkingsovereenkomst

By januari 26, 2021februari 15th, 2021No Comments

Cambreur College en Curio sport en bewegen tekenen samenwerkingsovereenkomst

Op maandag 25 januari 2021 is de handtekening gezet door Dhr. Hermans (directeur Cambreur College) en Dhr. Kruis (onderwijsmanager Curio) onder de overeenkomst die een drempelloze instroom van vmbo/mavo naar mbo mogelijk maakt.

De leerlingen die het vmbo/mavo-profiel Service, Welzijn en Sport voldoende hebben afgerond kunnen vanuit het Cambreur College gemeld worden bij Curio sport en bewegen. Voor deze leerlingen worden plaatsen gereserveerd op deze Curio opleiding.

Het vmbo/mavo-profiel is een goede voorbereiding op de mbo-sport en bewegen opleiding. Daarnaast zal het intensieve contact tussen het Cambreur College en Curio sport en bewegen ertoe bijdragen dat de samenwerking en onderlinge afstemming aansluit bij de behoefte van de leerling en zijn ontwikkeling. Hierin zet zowel het Cambreur College als Curio sport en bewegen de ontwikkeling van de leerling/student centraal.

Een krachtige samenwerking tussen vmbo/mavo en mbo in de regio. Samen naar een vitalere samenleving!

 

AGENDA

rapportbespreking, leerlingen vrij
Read More
17.00 deadline inschrijving herkansingen schoolexamens voor eindexamenleerlingen
Read More

Contact