Nieuws

Bewegen in de lockdown

By januari 18, 2021februari 15th, 2021No Comments

Bewegen in de lockdown

Strava challenge Cambreur College 2021!

Hele dagen slijten achter de laptop is niet altijd even prettig en gezond. Vandaar dat de sectie LO door middel van de Strava app de sportiefste klas van het Cambreur gaat uitdagen. Welke klas weet in één week de meeste minuten te bewegen? Onder bewegen valt bijvoorbeeld hardlopen en fietsen. De mentoren/coaches dagen we uit om mee te doen bij hun groep.

Vraag aan de LO-docent van jouw klas hoe je je kan aanmelden bij Strava met jouw klas. Elke week biedt een nieuwe kans om de meest sportieve klas van de school te worden. De actie loopt in ieder geval tot en met 12 februari.

Zeker tijdens deze 2e lockdown bewegen volwassenen en kinderen te weinig. Daarom vinden wij dat het tijd is voor actie. Doe jij mee?!?! Dowload de Strava app (oranje logo met een witte S). Deze app is geheel gratis. Zorg dat je lid wordt van je klas en van de challenge van de collega’s.

 

AGENDA

08.00 normering tijdvak 1 beroepsgerichte vakken vmbo
Read More

Contact