Nieuws

Wie wordt de beste drone racer?

By december 14, 2020februari 15th, 2021No Comments

Wie wordt de beste drone racer?

Een aantal leerlingen had het al eens gedaan, maar veel nog niet: het vliegen met een drone. De ontwikkeling rondom drones is de laatste jaren hard gegaan en de komende jaren zullen we dit steeds meer terug gaan zien. Tijd om hier tijdens de lessen LOB eens aandacht aan te besteden! Tijdens de breakweek kregen de tweedejaars van gebouw B les van echte drone-experts van het bedrijf Futuremindz. Bij de eerste les werden ze ondergedompeld in de wereld van drones. Er werd uitgelegd wat voor soort drones er zijn, of je er overal zomaar mee mag vliegen en waar ze in de toekomst voor gebruikt zullen worden. De tweede les stond in het teken van het bedenken van een obstakel voor droneraces en natuurlijk het besturen van drones. Heel deze periode zullen deze leerlingen, bij de lessen LOB van meneer Pfrommer, bezig blijven met drones. Ze gaan obstakels ontwerpen en maken voor een echte dronerace. Een van de obstakels wordt opgezet tijdens een landelijke finaledag waar ook de beste racers zullen strijden om de titel ‘de beste droneracers van Nederland’! Naast de experts van Futuremindz kwam er ook een vlogger van ‘Techniekgeniek’ langs. Bekijk deze vlog op het YouTubekanaal van Techniekgeniek.

AGENDA

Start CPE tekenen mavo tot en met vrijdag 17 mei Eind datum: 17 mei
Read More
meivakantie Eind datum: 03 mei
Read More

Contact