Nieuws

Maartje van Tilborg timmert in Mumbai aan de weg.

By december 1, 2020februari 15th, 2021No Comments

Maartje van Tilborg timmert in Mumbai aan de weg.

Op 28 en 29 november stond Maartje uit 5 Havo al om 5.00u op om als eerste delegate uit Europa deel te nemen aan één van de meest toonaangevende Model United Nations in megastad Mumbai, voor een paar duizend mensen in India is ze hard op weg een bekende Europeaan te worden!

Maartje vond het een hele eer om namens het Cambreur College mee te doen aan de Vibgyor Virtual MUN 10, heel leerzaam voor wat betreft de research- en spreekvaardigheden. Ook buiten de conferentie heeft ze met haar comité veel plezier gehad via zoom en whatsapp. Het tijdverschil van nu 4 1/2 uur was in het weekend een hele uitdaging. In India zijn ze heel beleefd, wij Nederlanders zijn behoorlijk direct. Maartje vond het vreemd dat mensen daar excuses aanboden nadat ze iemand hadden verbeterd of van advies hadden gediend, echt een cultuurverschil aldus Maartje.

Bij opening en sluiting van de VVmun was er speciale aandacht voor Maartje en mevr. Ten Thije. Maartje kijkt terug op een erg interessant en leerzaam weekend. Ze heeft er wat vrienden aan overgehouden en zou zeker weer deelnemen als die mogelijkheid weer geboden wordt. Medio 2021 komt er weer een virtuele Vibgyor Model United Nations met wellicht meer deelnemers van het Cambreur College!

AGENDA

stageweken leerlingen vmbo leerjaar 3 Eind datum: 24 mei
Read More
centraal examen tot en met woensdag 29 mei Eind datum: 29 mei
Read More

Contact