Nieuws

Leerlingen testen nieuw onderwijsmateriaal in Natuurmuseum Tilburg

By december 1, 2020februari 15th, 2021No Comments

Leerlingen testen nieuw onderwijsmateriaal in Natuurmuseum Tilburg

Het Natuurmuseum in Tilburg heeft nieuw onderwijsmateriaal ontwikkeld en dat moet natuurlijk getest worden. Op verzoek van het museum hadden zes leerlingen uit leerjaar 1 en zes leerlingen uit leerjaar 2 van het vmbo de eer om deze opdrachten als eersten uit te proberen. De leerlingen gingen vorige week samen met de docenten mevrouw Van Nunen en meneer Heezius  kijken wat voor soort opdrachten er zijn gemaakt. Er werd getekend, gekeken naar verschillende data en geknutseld om antwoord te geven op verschillende vragen over bijvoorbeeld de kies van een mammoet, een bosuil of een egel. Na afloop mochten de leerlingen en docenten feedback geven op de opdrachten en aangeven, wat misschien anders zou kunnen. Ze waren in het museum erg blij met het bezoek en met de punten die waren opgevallen. We kijken als school uit naar het moment dat de opdrachten geheel af zijn en we met de hele klas kunnen komen kijken en werken aan de opdrachten.

AGENDA

08.00 normering tijdvak 1 beroepsgerichte vakken vmbo
Read More

Contact